Bývala to Láska

Bývala to Láska

Anotace: Vážne se v sobě nevyznám...

Dřív býval to vztah
něco jako láska, ale ta je zabita
kdo je vrah?
...už tě nikdo nevítá...

Býval to vztah silný
silný, opravdu, vážně nelžu
nebo byl to snad jen můj pocit mylný
třeba hrála jsem snad pro někoho vskutku zábavnou hru

Co bylo už není
co dá se s tím dělat
všechno se neustále mění
a ukazuje z jiné strany

Planý sliby
a spousta naděje
nedělej jako bys neměl chyby
nedělej že se nic neděje

Neskrývej za vtipy svoje slabosti
vždyť akorát ubližuješ ostatním
nech je užít si radosti
dokážeš to, já vím

Ale nejspíš nechceš
měníš se ve stvůru co neznám
někam stále utíkáš, jdeš
jak chápat to mám?

Z pocitu kterému se říká láska
zbyl jen prach
a trochu nenávisti
...Hrozný krach...

Odejdi
a už se neotáčej
do očí nedívej se mi

Sbohem!
Autor mattoni.uz.neni, 21.05.2007
Přečteno 345x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí