Srdce mám vedví

Srdce mám vedví

Anotace: Jsi tak daleko a já sama a smutná...Jsi vzdálenější než galaxie...

Po chmurném světě se ploužím
a jenom po tobě toužím

srdce mi drtíš slovy
na ruce dáváš mi okovy

tělo mi drásáš svou silou
už dávnou nejsem tvoji milou

stále uvnitř krvácím
i přesto se k tobě stále navracím

jsi hnusné podlé zvíře
do oken dal si mi vsadit mříže

vzal si mi sny a naděje
a pořád děláš že se nic neděje

i když se bojím ,vzrušuje mě tvůj mužný pach
lásko ty jsi prostě nádherný chlap

víš že tě moc miluji
krásné chvíle s tebou si maluji

vím že jenom sním
a už ani nevím zda spím nebo bdím

vzdávám se jistot jen kvůli tobě
klidně s tebou půjdu do pekel a ohně

vždy mě velmi dojímá
když nějaký kluk dívku objímá

chci to taky zažít to štěstí a radost
už té zlosti, smutku a depresí mám dost
Autor Cerna_tajemna, 21.05.2007
Přečteno 587x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí