Už nejsi...

Už nejsi...

Anotace: ---

Jen hluboko v tichu,
můžu slyšet tvůj hlas,
pořád jsi inspirací,
co přetrvala v nás.

Zase spatřit tvúj úsměv,
na chvíli vědět, že jsi se mnou,
tady v hloubi mých snů,
kde temnota je v pravdě temnou...

Moje sny skončily,
čas už nemůže být překonán,
zase jsem sama,
plamen lásky byl udolán...
Autor somewhere, 21.05.2007
Přečteno 390x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí