Království v růži

Království v růži

Anotace: ...pro L***

V růži,
schované celé,
Tvé království,
když rozbalí lístky,
a vykoukne princezna,
ranní rosou,
vydlážděné cesty,
v tónech muzikantů,
zdatných cvrčků,
letní slunce,
nakreslí úsměv,
po paprsku stoupat,
do mého srdce,
v bílých šatech,
utkaných z hedvábí,
rozpuštěné vlásky,
tekoucích po těle,
kapajících z růže,
do kaluže štěstí,
na hladině plave,
odraz mé tváře,
líbá se s nevěstou,
okolo mě jen,
rozpuštěnou
Autor Muta cum liquida, 21.05.2007
Přečteno 424x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Origeniální! A podravuj Lídu/Líbu/Lenu/Lízu/...

21.05.2007 21:28:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí