Ona jediná

Ona jediná

Anotace: Posuďte sami!

Ona jediná Tě uchvátí,
ona jediná Tě zdrtí,
ona jediná Tě rozdrtí
a vrhne v náruč smrti!

Ona jediná Tě může vést,
k temnotě duši, či dálným světlům hvězd.
Ona jediná Tě obejme, když na duši jde smutek,
ona jediná Tě obejme, když zbytek víry utek.

Ona jediná je odsouzena k nekonečné pouti,
od nenávisti k beznaději - bolestí se hroutí.
Ona jediná tam na kopci, jak maják bude stát,
leč její vlajka krvavá nad námi bude vlát.

V roztřesených rukou tkví karafa s rumem,
neb právě zde zvítězily lež a zrada nad rozumem!
Stojíme sami, osamoceně proti davu,
odsouzeni k poctě smrti, jdouce na popravu!

Ona jediná má vlastní jméno - my jej dobře známe,
vytane nám na mysly vždy, když usínáme,
nebo, když "solidární přátele" doprovázíme v klení,
iluze je pryč!
Vim, že tato zem již není mojí zemí!
Autor ringil-suky, 22.05.2007
Přečteno 337x
Tipy 2
Poslední tipující: kejtyyy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí