Modlitba

Modlitba

Anotace: Je to taková... modlitba, no:) Má to trochu skrytý význam(pro mě)...

Děkuji Bohu,
Nevím, co víc bych chtěla,
A pokud tu ještě budu,
Ukážu, co jsem kdysi uměla.

Děkuji Bohu,
Prozřela jsem dnes,
Vím, že si za to sama mohu,
(ostatní jsou v tom nevinně)
jen ty jsi na žebříčku hodnot kles‘.

Děkuji Bohu,
Ukázal mi cestu,
Děkuji Bohu,
Že odvedl mě k jinému městu.

Děkuji Ti, Bože...
Autor monys, 22.05.2007
Přečteno 425x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí