O Tobě

O Tobě

Anotace: ...dlouho jsem sem nic nevložila

Kdo nezná Tě, neví
jak lehké je o Tobě snění
Úsměvem mě zahříváš,
ve snech mých mě proklínáš
Strávit s Tebou chvilku pouhou,
kterou věnuješ jen mně,
je mou velkou touhou
jako obklad na ráně.

Zůstává jen otázka,
kdy Tě zase uvidím,
jestli to bude láska,
přestávám věřit nadějím

Když Tvůj hlas zazní
v mé blízkosti,
srdce se rozohní,
až zchladí ho úzkosti

Jsi tak blízko
a přitom tak daleko
Přiblížit se nechceš,
jsem z toho naměkko

Co jiného mi zbývá
než s Tebou být
tak jak budeš sám chtít
Touha se ve mě skrývá
a naděje neumírá
...protože jsem snílkem
To dřív umřu já
než budu Tvým andílkem
Autor f.o.r.e.v.e.r, 23.05.2007
Přečteno 720x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí