dopis Vám

dopis Vám

Anotace: tak jsem do toho zase spadla...jednotlive casti nejdou moc dohromady, vim to...ale aspon jsem to zkusila :-)

Proč jen mne Vaše oči bodaly?
Co bylo to, co v mých hledaly?

Když se černá s černou střetly,
jako by se duše četly - navzájem...
Možná viděla jsem trochu citu,
možná odraz měsíčního svitu - nezájem?

Nepopřete svoje oči,
ač teď se kolem jiné točí.
Dobře víte, co se sluší,
však nepopřete svoji duši.

Díval jste se, já to vím,
vždyť stačí říct a nepovím.

Jak Oněgin pohrdáním
srovnáte se s tímto psaním.
Píšu Vám, co mohu víc?
Jsem Taťána, pak už nic.

Tak proč jen mě Vaše oči bodaly?
Co bylo to, co v mých hledaly?
Autor Woe R., 23.05.2007
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

oči - točí, duši - sluší....prostě klasika, nic než vata

23.05.2007 14:01:00 | Who cares a lot

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí