Nakreslím ti srdce

Nakreslím ti srdce

Anotace: Může být člověk šťastný i bez lásky?

Z lásky
ti nakreslím srdce.
Z lásky
je člověk nevíce zdrcen.
S láskou
člověk cítí se líp.
S láskou
nemůže šťastný být.
K lásce
přistupuj s radostí.
Láska
dere se do kostí.
V lásce
hledej odpověď.
Pro lásku
nestráce hlavu teď.
O lásku
bojuj nejvíce.
Bez lásky
za svitu měsíce
nemůžeš být.
Vždyť láska je nit.
Když se přetrhne
dá se navázat,
ale uzel navždy zůstane.
Autor Maddean, 23.05.2007
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No teda, kde jsi se tu vzala?!
No nemůžu znát všechny, ale jsem rád, že jsem na tebe narazil! :-)
Krásné lehké a libozvučné jsou tvoje veršíky!
:-)

30.05.2007 15:40:00 | La Suneteto

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí