Čtyři stěny

Čtyři stěny

Anotace: hmmmm:-(

Sedím uprodtřed štyř bílých stěn,
každý už na mne asi zapomněl,
že ještě žiju,že ještě dýchám,
že si na život bez tebe zvykám.

Mezi čtyřmi bílými zdmi,
urpostřed ticha,děsivé tmy,
snažím se odehnat smutek a pláč,
přesvědčit se,že rád mě máš.

Sedím a brečím,stále tě proklínám,
na chvíle s tebou pořád vzpomínám,
na tvoje oči,na tvůj hlas...
Kéž bych tak mohla vrátit čas.
Autor andynka.n, 23.05.2007
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Tohle znám...taky bych chtěla vrátit čas :-( ...

23.05.2007 19:58:00 | Kariš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí