Ty a já

Ty a já

Anotace: moje první povedená... :-)

Podej mi ruku a pojď se mnou dál,
kdo by o život bez lásky stál,
dřív se mi život nudný zdál,
dokud jsem nepoznala tebe.

Bez tebe už nedokážu žít,
nechci o lásce jenom snít,
večerní ulicí s tebou jít,
dívat se na hvězd plné nebe.

Nechci od tebe žádnou lež,
a jestli ano-tak si běž,
vylezu pak na nejvyšší věž,
nechceš-li mě,vzdám se tedy sebe.
Autor andynka.n, 24.05.2007
Přečteno 413x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí