Na věky

Na věky

Anotace: Kdo by nechtěl být na věky se svým princem z pohádkyy?:-)

To, co je na mé tváři
Ten usměv, co tolik září
A štěstí v srdci mém
To všechno jen si vem

Jediné co žádám za to
Nechci perly, stříbro , zlato
Jen tvé lásky ne málo
A tvé srdce na stálo

Je to pčíliš mnoho?
Co vlastně žádám z toho?
Pouze tebe a s tím štěstí
Nikdy nejít na rozcestí

To je vlastně v celku nic
Už nežádám o nic víc
Tvé mi stačí doteky
A být s tebou na věky
Autor llussinka, 24.05.2007
Přečteno 495x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí