Uléhám...

Uléhám...

Anotace: Třeba se takhle nějak cítí můj přítel... Jen s rozdílem, že nejde o každý večer i těch všedních dnů,ale pouze o večery víkendové...

Uléhám vedle tebe,
když se slunce k západu stáčí.
Zlato se ti leskne ve vlasech a já vím,
že na ně nedosáhnu.
Jsem ten, kdo za tebou ve svých snech kráčí,
vím, že tě nemohu mít a přesto po tobě prahnu.

Uléhám vedle tebe,
každý večer natřásám polštář,
aby se ti dobře spalo.
Snažím se do povlečení nacpat
vůně, které by oslovily tvé srdce
a probudily v tobě jaro.

Uléhám vedle tebe
a tak rád bych překonal tu vzdálenost,
která nás rozděluje.
Jsme jako dva mysy,
jako lodě a každá jinam pluje.

Každý večer,
když vedle tebe uléhám,
jsem rád,
že i přes to všechno nejsem sám…
Autor melebele, 25.05.2007
Přečteno 279x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkné:)

25.05.2007 08:00:00 | kakaoo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí