Ztráty

Ztráty

Anotace: ...........

Ztratila jsem vše,co jsem měla,
Ztratila jsem vše,aniž bych chtěla,
Ztratila jsem přátele,všude zbyla jen mrtvá těla,
Ztratila jsem tebe-svou půdu pod nohama.

Ztratila se světla na konci tunelů,
Ztratila se pomoc od strážných andělů,
Ztratila se země,jenž podlehla plamenům,
Ztratila se i rodina má.

Ztrácím tvou lásku,ztrácím tvou víru,
Ztrácím rozum,ztrácím sílu,
Nedokážu napsat vzkaz na kus papíru,
Nedokážu pohnout rukama.
Autor andynka.n, 25.05.2007
Přečteno 376x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pravdiví,výborně zvolená slova,a celkově výborný dojem....věř že každá bolest přebolí...nebo ji přehluší ještě větší...

25.05.2007 22:33:00 | galadriela

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí