Vyprahlost.

Vyprahlost.

Anotace: Taková normální muka lásky...

Jsem tak prázdná,
prázdná prasklá váza.
Vláha v kapkách vyprchala,
žárem všechno horce sálá.

Žízeň vyprahlé rty mučí,
nikdy se snad nepoučím.
Do lásky se vrhám celá,
pak poznám,
co poznat jsem nechtěla.

Bolest, slzy, ponížení,
takové bývá rozuzlení,
když ten co měl vroucně milovat,
dál přestává mě míti rád.

Jeho řeči jsem vážně brala,
jeho choutky nechápala,
pravdu řekl, jen když se splet,
pozdě jsem začla střízlivět.

Kvůli lásce přicházím o rozum,
jak dopadají ti,
kteří kvůli svému rozumu,
přicházejí o lásku?
Autor Krtica, 18.04.2005
Přečteno 388x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí