Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Něco na pěkné spinkání

Zavíráš oči a já Tě líbám
Usínáš...Já Tě objímám
Spinkáš a já jsem u Tebe
Hlídám Tvůj spánek
Strážím Tebe
Ne, nejsem Anděl co přilít z nebe
Jsem jen Ta co moc ráda Tě má
Autor Kozlík Matěj, 27.05.2007
Přečteno 447x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí