Jsi moje všechno ****

Jsi moje všechno ****

Anotace: Neumím psát, ale umím milovat *

Jsi člověk na kterého
spolehnout se mohu,
jsi člověk, který vždy
podá svou pomocnou ruku.
Jsi člověk kterého miluju
jak jen mohu,jsi člověk,
bez kterého již žít nemohu.
Jsi člověk kterého si vážím,
miluju a obdivuju ****

Doufám, že Tě nikdy nezklamu,
je mi s Tebou tak krásně a
doufám, že s Tebou navždy zůstanu.
Autor Hops, 27.05.2007
Přečteno 883x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

Psaní se z části naučiti dát,
ale milovat ne, nesmíme se vzdát.
Buď to v nás je a nebo není,
pozná se hned při zrození.

Nestačí doufat,
člověk nesmí zoufat.
Musí dělat moc a moc,
aby nepohltila ho zlá moc.

01.06.2007 09:39:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí