Barvy života

Barvy života

Anotace: Barvy mého života...

Modrošedá

Modrošedá- barva jejích očí
Modrošedá- klidná duše, pro sebe si tančí
Modrošedá- slza po tváři stéká
Modrošedá- krabice od mléka
Modrošedá- voda chladivá
Modrošedá- je podmanivá
Modrošedá- barva nebe
Modrošedá- pěkně zebe

Zelená

Zelená- oblíbená bývá
Zelená- s přírodou splývá
Zelená- princezně sluší ji
Zelená- (jako zelený čaj) miluje ji
Zelená- travička vyrostla

Oranžová

Oranžová- barva na zdi
Oranžová- mraky po bouřce plují

Červená

Červená- plamínky v jejích očích hoří
Červená- touha ji moří...

Modrošedá, zelená, oranžová červená
to je její duše zbarvená...
Autor Taya, 27.05.2007
Přečteno 911x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkná...

28.05.2007 10:47:00 | Severka

Poetická učebnice koloru...

27.05.2007 22:51:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí