Spolu bojujeme

Spolu bojujeme

Anotace: Život je zápas a láska taky, protože je jeho nedílnou částí...

Spoutáni kovaným řetězem,
nikdo z nás není vítězem.
Neb je to boj beze zbraní,
hrdého lva s lítou saní.

Bijem se spolu, zápasíme,
že je to zbytečné, dobře víme.
Z obrany přechod k útoku,
nadávky mizící ve breku.

Nespíme spolu, nemluvíme,
od sebe v noci se odvracíme.
Však po noci v ránu brzy,
zjistíme, že nás to mrzí.

Jsme jeden druhému břemenem,
dál se mnou jsi, dál s tebou jsem.
Jen sobě sami můžeme vyčítat,
že trýznit se dokážem a milovat.
Autor Rick, 28.05.2007
Přečteno 397x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera a 2 poslední sloky jsou dokonalé!

05.09.2007 17:38:00 | Petík 2

Moc hezké :)))

28.05.2007 11:53:00 | Mary May

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí