Poslední večeře

Poslední večeře

Anotace: ....Naposledy...

Dvě sklenky s vínem tančící v plamenech svíček
vrhají své rudé stíny na pannenskou běl ubrusu
......Snad ještě příjdeš

Hodiny neúprosně měří čas,co měli jsme být spolu
jen prázdná,tak opuštěná židle u mého stolu
to memento naší lásky
......Snad ještě doufá

Venku už svítá,slunce pije víno co mělo být Tvé
a rudým písmem píše vzkaz
......Možná jindy

Pozvedám svojí skleničku a připíjím všem láskám
této noci.
Střepy tančí po kdysi tak bílém ubruse
a víno,jak krev srdce zasaženého šípem
se vpíjí do koberce v jedinné větě
......Už nikdy
Autor Marvel13, 28.05.2007
Přečteno 427x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí