Trápení

Trápení

Anotace: Tahle básnička patří jednomu klučinovi...myslela jsem, že má nějakou slečnu, a tak jsem byla zklamaná...ale nemá:-) (myslim tu slečnu)

Žije se mnou nocí i dnem,
bděním i snem,
ten pocit, to trápení,
kdy štěstí se v popel promění.

Ze snu se budím,
nevím co vidím,
jen někdo s kapucí
tvář ke mně obrací.

On něco potichu říká
a kapuci si při tom svlíká.
Rozpoznávám jeho tvář,
kolem něho září jasná zář.
Já se najednou bojím,
a k Bohu se modlím.

A pak jen utíkám,
nevím proč ani kam,
utíkám tunelem,
musím tam, za světlem.

Světlo náhle zhasíná,
má naděje usíná
a cítím to trápení zas,
pro mě se teď zastavuje čas.

Nevěřím na lásku,
pro těch pár obrázků,
co znamenaly štěstí,
mě změnily se v listí.

V listí co usychá,
vzpomínku zanechá,
na šťastnou chvíli,
kdy měli jsme ještě síly...
Autor Barka99, 29.05.2007
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tato mi připadne moc jako říkánka.Jako láska -páska,
tvář-zář.atd.
Ale čte se hezky,jen myšlenka v těch rýmech jde jaksi do pozadí.

09.07.2007 17:26:00 | s.e.n

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí