VČEREJŠEK

VČEREJŠEK

Anotace: *** :-)

Den provoněn ....
růžemi, jasmínem
a teplem tvojí dlaně...

Po ránu deštivém,
žíznivém po lásce,
jak u studánky laně...

Smrčci, ti chudáčci malí,
kdes pod Bouzovem
rovnají své hlavy.

Teď měsíc svítí do okna,
jak meteor
a srdce buší jako zvon...

K tobě mysl lásko upínám,
na prožitý den s tebou...
.... vzpomínám...
Autor Dalimila, 30.05.2007
Přečteno 335x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí