SMS NA DOBROU NOC

SMS NA DOBROU NOC

Anotace: *** :-)

Jsi mé koření života,
jsi plamen, když tíží mě samota.
Jsi drahokam
jenž v srdci chovám,
jsi tajemství,
které před jinými schovám.
Jsi láska nad jiné!
Tobě nelze říci NE.
Jak malý kluk se tísním pod tvým křídlem
a rty růžové jsou mi každodenním jídlem.
Miláčku, už půjdu spát.....
Mám tě rád!
Autor Dalimila, 30.05.2007
Přečteno 488x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí