Bodnutí

Bodnutí

Anotace: sama...

Sama s červeným vínem,
zůstávám se svým splínem.
Co mě to jen popadlo,
vždyť to špatně dopadlo.
Bylo to jenom blbnutí,
je z toho do srdce bodnutí.
Slyším stejná slova,
pořád,znova a znova.
Autor Barunka_, 30.05.2007
Přečteno 333x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí