Hvězdičko zlatá...

Hvězdičko zlatá...

Anotace: ...přeju si...

Hvězdičko zlatá,přeju si
nebloudit temnými lesy,
vždycky najít cestu domů,
vyjít z bludiště plného stromů.

Hvězdičko,smiluj se nade mnou,
pohleď na mou tvář kamennou,
do níž byl smutek vytesán,
můj šťastný život potrestán.

Hvězdičko zlatá,prozraď mi tajemství,
co je to láska a co přátelství,
co to je milovat a mít rád,
proč kvůli druhým nemůžeme spát.

Hvězdičky na nebi zářící,
mocnější,nežli světlo svící,
řekněte,jak zlé v dobré proměním,
poraďte,prosím,aspoň znamením.
Autor andynka.n, 30.05.2007
Přečteno 572x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezké..

31.05.2007 12:11:00 | Kamili

Krásná...hodně procítěná

30.05.2007 20:49:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí