Kostička(Pa)

Kostička(Pa)

Anotace: Snad to nebyl přelud jen....

Snad
To slovíčko od tebe nenávidím
je jako
jak se to
uhel
na psaní?
kresba co nemá stíny
jako oživlé zvíře
co dávno bylo snědeno
teď ho to bolí.....

Chodí snad lidé do lesa spát?
No to tak
kliďánko s tebou
jako komín
a kouř
a vstávají vlasy
chobotem kreslí sloni
nekoušou?

Chodím kolem lesa
a
bojím
se
tam
jít
Autor Uldor, 31.05.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí