Blues

Blues

Anotace: je to napsaný hodně dávno...ale zazpívat by se dalo i dnes...

Koukám se do tmy a je to moc zlý
proč musí být špatný chtít Tě mít víc
tak broukám si Tvoje smutný blues
chceš mě mít více, tak to jen zkus.

Vzpomínky letí, tak jako čas
Miluji Tě do ticha šeptá můj hlas
vždyť život je krátkej
a já chci se jen smát
musíš se umět o štěstí prát.

Tak koukám se do tmy a nemůžu spát
chtěla bych slyšet to Tvoje blues hrát
vzpomínky odletí, tak jako sen
a jednou budeš moct říct si -
tu holku miloval jsem jako blázen...
Autor Stanya, 31.05.2007
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí