Krása i bolest ...

Krása i bolest ...

Anotace: o krásách i bolestech lásky ...

Proč si tak krutá?
Tak krásná?
Tak dutá,
Proč si říkáš láska?

Krásna jsi v prvních chvílích,
když na tobě pracuji,
v plných pílích,
jednu osobu miluji.

Krutá jsi potom,
když už je konec,ale ty stále ve mě jsi,
to se ze mě stává notor,
a já nemám komu bych říkal "sladce spi".

Dutá,jsi protože zaslepuješ,
nikdo v tu chvíli nemyslí,
bolavé rány zalepuješ a odlepuješ,
snadu tu nepíšu nesmysli...
Autor Kamen s.r.o., 01.06.2007
Přečteno 416x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí