Ráno

Ráno

Anotace: Vivat meus cerebrus! Po dlouhé době jsem zase vypotil jakous takous rýmovačku :-D

Letokruhy na mé duši,
Někdo tvrdí, že jí sluší.
Já však vím, co znamenají,
Každá rýha je zranění.

Zranění, co nekrvaví,
Přesto lék ho nenapraví.
Způsobeny tvojí vinou
Rány, které nepominou.

Řekla jsi, že máš mne ráda,
Přesto moje srdce strádá.
Odešla jsi, nevracíš se,
Plané sliby ve lží míse.

Nechalas mi dneska k ránu
Připíchnutý k fotky rámu
Dopis, v kterém „Sbohem“ stálo
Přitom stačilo jen málo.

Prstýnek, co držím v dlani
Značí, že jsou pryč mé plány.
Nikdy tvůj prst neozdobí
Šperk, co lásku svatbou stvrdí.

Sedím sám v kuchyni tiché
Obsazené židle-liché.
Kafe hořké, zchladlé, černé,
Ani to mi není věrné!

Oknem mžourá kalný ráno,
Dopis, v kterém „Sbohem“ stálo,
S prstýnkem dám do kredence,
Těch pár věcí po milence.

Letokruhy na mé duši,
Bolest, která v srdci buší.
Dopis, prsten-vše co teď mám
Z lásky která byla jak trám.
Autor dark_stuff, 02.06.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

chválím za epickou stránku básně, je poutavá ale s rýmy je to takové nasekané a nespojené nějakou větší myšlenkou, tu takna 48 % mějse hezky

02.06.2007 22:34:00 | Pavel Kotrba

Tak ta se fakt povedla aspon podle myho nazoru..

Hooooooodne se mi libi!

02.06.2007 20:52:00 | Petras

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí