Loučení...

Loučení...

Anotace: ...loučení

Možná ohlédl ses
to já neviděla
v střípcích levných zrcátek
já měla v očích příliš slz
hlavně nedívat se nazpátek.

Snad bylo léto
a poslední objetí lepivé
a pláč, co se s potem mísí...
iluminoval
tenhle věčný příběh
o loučení

Možná ohlédl ses
to já neviděla
v střípcích levných zrcátek
já stála
plakala
chtěla vše vrátit nazpátek
ale

ono už to nešlo...
Autor Franti, 03.06.2007
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Moc hezky napsané...

04.06.2007 22:40:00 | Kariš

Jednoduchý a procitěný...co víc dodat?;-)

03.06.2007 17:49:00 | Lucyane

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí