Láska až za hrob

Láska až za hrob

Anotace: Co ti dva pro sebe neudělají ...

Laďa a Niki jsou krásný pár,
oba se našli, je to dar.
Tráví spolu každou volnou chvíli.
Z lásky si podřežou i žíly.
Pořád o sobě básní,
až z toho kousaj si do dásní.
Nikdo a nic je nerozdělí,
o svou lásku se s nikým nepodělí.
Ruku v ruce spolu půjdou,
dalekou cestu s láskou ujdou.
V hlavě maj jen sami sebe,
šeptají si: ,,Miluju tě, pouze tebe!"
Autor wigi.sama, 03.06.2007
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

juj :D

10.06.2007 13:45:00 | niemante

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí