Andělská mrcha

Andělská mrcha

Anotace: Vůbec nevím jak mě tohle napadlo... a kde jsem na to vzala inspiraci

Andělská mrcha

Jediný pohled na Ni stačí
Dotknou se tě Její rty
V lázni vášně tělo tvé smáčí
Dnes budeme hrát na fanty

Prohráváš, jo to je smůla
Neměl si s Ní začít hrát
Zášť vyhrává jedna:nula
A v duchu se ti bude smát

Pořád ji máš rád?

Karty jako ortel osudu
S klidem si tě vychutná
Budeš mít jen ostudu
A Ona? Nemůže být nikdy tvá

Touha po vášni vede tě dál
Vidíš splynout vaše těla
Jdeš i tam kde sám by ses bál
Co to s tebou, mrcha, dělá?!

Pořád máš chuť hrát?

Najednou znáš Její srdce
Začínáš Ji ovládat
Hraješ si s Ní sladce,trpce
Stačilo Ji rozehřát…

Přichází už tvoje chvíle
Máš Ji celou v náruči
Nechceš už být jenom snílek
Chceš s Ní svůj svět roztočit

Nestačí ti se jen dotknout
Krásně si Jí ovládl
Závoj studu jemně sfouknout
Cítíš svoji nadvládu

Poprvé a naposledy
Celá se ti v rukou chvěje
Prolomil si v srdci ledy
A Ona se tak krásně směje…

Ale nakonec?

Když je to anděl spásy
Tak proč má tělo ženy
Ty který si nad Ní zvítězil
Se bez Ní cítíš poražený…
Autor Malinka, 03.06.2007
Přečteno 341x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je mnoho andělů, černých, na zem padlých...

03.06.2007 19:09:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí