Znovu

Znovu

Anotace: ..

Smutek, žal cítím,
poslouchám písně
říkám všem vstřícně,
že často sním.

Uvnitř mého těla,
Tak nahlas a přeci tiše,
bije srdce; já teď chtěla
bych, držet tvé ruce (spíše).

Co tvá duše skrývá?
Co tvá sladká slova?
Já vím, to láská bývá,
řekni-můžu jí prožít znova?

S tebou v náruči tvé
pověz-můžu přitulit se?
Přitiskneš mě k sobě?
Nějak se ztrácím v dnešní době.

Povíš mi ještě, že miluješ mě,
nebo čekat mám spíš hořké ne?!
Teď skleněné mám oči a mokré řasy,
vím, že nejsem idol krásy,
jen obyčejná(a přeci trochu jiná) dívka z malého města,
co přeje si teď dlouho tajně…být TVÁ (nevěsta).
Autor Jean89, 03.06.2007
Přečteno 422x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí