Nejlíp mi bylo

Nejlíp mi bylo

Anotace: ..můj vymyšlenej text k melodii jedný písničky (Mnaga a Zdorp - nejlíp jim bylo)

Nejlíp mi bylo,
když sem byla s tebou,
když sem věděla,
že za mnou stojíš.

Hezky to začalo,
ty byl si se mnou,
já na klíně ti seděla,
ty si řekl“čeho se bojíš“?

Ref: Vždy sem byla sama sebou
teď mě jenom ruce zebou,
Proč to všechno nebyl jen sen?
Vždyť nepláče teď stejně
nikdo nad mým hrobem..

A pak přišel zlom,
když řekla sbohem,
jeho vzalo to,
ale naučil se jinak žít.

Jenže ona přišla jednou dom,
ponaučena životem,
zjistila, že miluje ho
a nechce bez něj být.

Ref: Vždy byla sama sebou
už jí ani ruce nezebou,
Proč to všechno nebyl jen sen?
Vždyť nepláče on stejně
nikdy nad jejím hrobem..
Autor Jean89, 03.06.2007
Přečteno 320x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí