Jen pro Tebe chci žít!

Jen pro Tebe chci žít!

Anotace: Často se brouzdám stránkami svých oblíbených autorek a když nabiju své baterky,vzniká pak spontánně některá z mých básní...Dnes mne inspirovala má milá kamarádka z kraje krutého severního větru, Rhiana, které tímto děkuji,item ji pozdravuji!

Slunce vlezlo do pelíšku z bílých beránků,
po perném dni znaveno hned vklouzlo do spánku.
Žezlo po něm přebral měsíc s hlavou šedivou,
a osvítil celý kraj svou září stříbrnou.

Přál bych si tu Tebe míti v ten kouzelný čas,
z číše lásky s Tebou píti neustále zas.
Chtěl bych být Tvým zlatým princem na bílém koni ,
co se světem za dračincem bez bázně honí!

Ty jsi paní srdce mého již po dlouhý čas,
nevdávej se za jiného, prosím zas a zas.
Pro mne jsi a navždy budeš mojí maličkou,
jejíž smích i ve snech zní mi něžnou rolničkou!

Jen s Tebou chci věčně sníti krásný Lásky sen,
navždy Tebou, Lásko moje, budu okouzlen.
Jen s Tebou má život smysl, krásné děvče mé,
jen pro Tebe tluče moje srdce divoké!

Slunce do něžných červánků odělo se zas,
ač znaven, vzdávám se spánku, jsa svědkem těch krás.
A než nebe rozloučí se s poslední hvězdou,
jen pro Tebe chci tu žíti, Ty jsi touhou mou!

Autor Kozoroh 1, 04.06.2007
Přečteno 965x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

to je super,píšeš nádherně,sakra už ani nemám slova kterými tě pochválit

19.08.2007 11:26:00 | Aluna

Nadherna inspirace, sakra co ty zeny vsechno dokazi, hihi.Moc krasne jsi to napsal, libi se mi tohle moc, diky ze jsi tak bajecny clovicek, moc rada jsem Te poznala .Z

08.06.2007 16:57:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí