Odcházíš...

Odcházíš...

Anotace: ....

Bílým šátkem ti zamávám -
já vím, že odcházíš.
Tím gestem najevo ti dám
že kdykoli se vrátit smíš.

Až zkusíš jiná objetí
a poznáš lásku jiných žen,
až na tvé cestě dojde ti
že stále nejsi spokojen,

až pochopíš - na tvou otázku
že neodpoví jiná žena,
přijď zpátky. Vrať se pro lásku.
Má náruč je stále otevřená.
Autor danav, 04.06.2007
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Antares
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Obdivuji tě!

22.06.2007 07:47:00 | Dalimila

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí