Já a ty ...

Já a ty ...

Anotace: Já myslím, že tady není potřeba nic dodávat ... Mám básnický obdobíčko, tže to znamená, že mám období špatné nálady ...

Miluji tě? Ne,
žiji pro tebe...
Miluješ mě? Ne,
žiješ pro sebe...

Usmívám se? Ne,
vždyť srdce mi puká...
Usmíváš se? Ne,
vždyť radost ti uniká...

Přátele, mám? Ne,
nezasloužím si je...
Přátele, máš? Ne,
nezaslouží si tě...

Půjdu do nebe? Ne,
proklínal jsem tebe...
Půjdeš do nebe? Ne,
proklel si sám sebe...

Přijdu do pekla? Ne,
má duše je prý dobrá...
Přijdeš do pekla? Ne,
tvá duše snad není zlá...

Kde pak tedy skončíme?
V očistci? Co já vím,
ale kdo vedle tebe spočine,
tomu jen tiše závidím.
Autor Nik.Mirror, 04.06.2007
Přečteno 392x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí