vonavá

vonavá

Anotace: ...jak ty jen lásko můžeš být...

Čarovnou vůni
sněhových květů,

s prazvláštní úctou
nasává chřípí mé,

štíhlými stonky,
jež větru
o tajných něžnostech šeptají,

protéká touha
které jen těžko určíš
správnou konzistenci,

na těle cítím
každičkou žilku,

co protkává se
nádhernými siluetami
listů Tvých,

snad jednou budu moci
pobývat
ve stínu chladivém

a krásu Tvoji v květu neminu,

má lásko s vůní jasmínu...
Autor chalcedon, 04.06.2007
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí