Nechytuný kýč

Nechytuný kýč

Anotace: Někteří jí nechtěli a přesto jsou posedlí anděli... lásky.

Láska za své vzala
a teď je pryč,
zbyl mi jen pláč – nechutný kýč.

Prosby a vyznání
jsou k ničemu.
Chci zpátky toho ničemu.

Slzy mi ztékají
a co já s tím?
Slavíci zpívají a já piju džin.

Nechci se ponížit
na kolenou klečet.
Nechci ani brečet.

Ale stejně tu ležím
a trhám si vlasy
a čas rychle běží a já sušim si řasy.

A sama divím se,
co jeden mizera
s mým srdcem udělá.

Vždyť já lásku nechtěla.

A ona se vetřela
do mého těla.

A teď nechce pryč.
Autor Mišpule, 05.06.2007
Přečteno 347x
Tipy 2
Poslední tipující: cevert
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásně vyjádřeno, líbí 1*

07.12.2007 18:12:00 | cevert

pěkný..

15.08.2007 08:55:00 | Nemůžu zapomenout

Soráč za ty překlepy že sem ti zkazila dojem:)

06.06.2007 16:16:00 | Mišpule

No jak říkám, nebýt těch chyb..., bylo by to ještě lepší.

05.06.2007 14:40:00 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí