JEN S NÍ

JEN S NÍ

Anotace: Moje básničky pro radost i zamyšlení...

Již žádné smutné zprávy,
jen věci co mně baví,
jen věci co mám rád
o těch já budu psát

Již zádné truchle z lásky,
na srdci zbyly vrásky.
Na stole skvrna z vína,
bůh-ví čí je to vina?

Již žádný výkřik do ticha,
kdy hrdlo sliny polyká,
kdy kroky dělám zpátky
a kolem samé zmatky.

Již klidně visí srdce zvonu,
když herci mizí za oponu,
když sálem silný aplaus zní...
já chci žít dál, jen a jen s ní.

o5ja
Autor o5ja, 05.06.2007
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně-pěknáááááááááááááá ;-)

ps: děkuju za návštěvu u mě!

06.06.2007 17:54:00 | Dejfor

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí