Noc

Noc

Anotace: ,,

Když bude noc bílá
a den bude zas tmavý,
navštíví mě víla a řekne,
že ty seš ten pravý.
Rozpláču se neuvěřím,
žádný důvod neuvidím.
Proč přání by se mi splnit mělo
a proč tobě byt semnou by se chtělo?
Autor Barunka_, 05.06.2007
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí