Večerní pocity

Večerní pocity

Anotace: ... jak se večer cítí zamilovaná ...

Večerní pocity

Každý večer když jdu spát,
polibek chtěla bych Ti dát.
Přeji si být vedle Tebe,
prohlížet si s Tebou nebe.
Chci dívat se Ti do očí
a usínat v Tvém náručí.
Chtěla bych pít ze Tvých rtů,
tolik krásných pocitů.
Cítit Tvoji něžnou kůži
a ten pocit, jak po sobě těla touží.
Autor intricate, 05.06.2007
Přečteno 507x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí