Lilie

Lilie

Anotace: ...

Bez citu mu sbírám ty bílé lilie,
Stonky snad jen slza z oka zalije,
Bez vášně mu jej dávám na lože,
Blížíc se bolestně stoupám na nože,

Bez kruhu záchranným topí se kvítí,
Bílou se odráží měsíc co v úplňku svítí,
Bez touhy doufajíc že spadne k vůni,
Když já jsem tou lilií plavoucí v tůni!
Autor Gamy, 05.06.2007
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí