Neodcházej prosím

Neodcházej prosím

Anotace: ...

NEODCHÁZEJ PROSÍM

Zůstaň se mnou, já prosím tě moc,
bojím se tmy a venku je noc,
Zůstaň u mě, jsi pro mě vším,
bez tebe světa hlas neuslyším.

Nemohu blíž, cítím Tvůj dech,
vůni tvých vlasů, jak hebkou máš pleť.
Vnímám to kouzlo, je konec těm dnů,
v nichž byla jsi objekt mejch vášnivejch snů.

Vidím v tvých vočích, to zdvořilý ne,
to ne, jenž vždy odmítnutej slýchá,
to ne, jenž pro mě znamená prohru,
po němž mě u srdce bolestí píchá.

Vodcházím pryč, jak zpráskanej pes,
napadá mě, proč jsem k tobě lez?
S nostalgií se usměju zas,
potom skok do tmy, TY LÁMEŠ MI VAZ!

Se jménem tvým, já řítím se tmou,
konečně odlehčím samotu zlou.
Ze tmy do světla, jest očistná lázeň,
pak tupý náraz, já spadl až na zem.
Autor ringil-suky, 06.06.2007
Přečteno 453x
Tipy 2
Poslední tipující: kejtyyy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třetí báseň kterou od tebe čtu...Velice se mi líbí tvůj způsob psaní.

11.06.2007 13:50:00 | Flamma

ten konec je skvělý.. padáme na zadky.. ale bez toho se prostě nelítá

10.06.2007 19:40:00 | Zamilovaná do nezamilované doby

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí