Duše

Duše

Anotace: proč?

Zlí andělé,
falešní přátelé,
nesmyslné tresty,
zničené štěstí,
chtít změnu
nemá cenu
nezbývá než věřit,
svou duši ďáblu svěřit,
neboť moje duše čistá
zřejmě na světě zabírá moc místa,
proto se musí ztratit,
za své chování zaplatit,
všichni zapomenou,
nikdy si nevzpomenou,
před posledním přání
žádné varování,
smrt se ke mě blíží,
nejde ji zastavit kříži,
nejde ji zastavit modlením,
o odpuštění prosením,
protože láska nikdy nesmí zvítězit,
nespravedlnost jí musí porazit.
Autor andynka.n, 06.06.2007
Přečteno 346x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí