Dar

Dar

Anotace: Jeden z nejhezčích a největších darů které může člověk dostat a kterých si musí vážit.

Jako nebe modrý šat,
Na očích vidím srdce nést,
To srdce mám nadevše rád,
Málo pro něj hvězdy snést.

Já naopak v černém,
Utkávám si sny,
Na podkladu křehkém,
Co jaro probudí.

Jako samet kaštanové vlasy
Vánek je do rukou bral,
Usadili jsme se mezi klasy,
A já dostal nejkrásnější dar.

Něžný polibek na tváři
Žhavě srdce rozzáří,
Celým tělem začne bít
Tu radost nelze skrýt.

K nebi spolu vzletíme,
Do objetí hvězd,
Když večer oba spíme,
V říši snů a spletitých cest.
Autor Prousan77, 06.06.2007
Přečteno 381x
Tipy 1
Poslední tipující: sarycek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí