Srdce bolí

Srdce bolí

Anotace: bez komentáře...

Srdce bolí a slzy na tvářích pálí,
ublížil jsi mi a přesto mi tak scházíš!

Když prohlížím tvoje fotky,
vzpomínky mě mučí...
sliboval jsi já věřila,
ale štěstí nikdo nezaručí...

Sliby brzy pominou
a ty najdeš si další, jinou...
Je mi k ničemu, když ostatní
na tvoje jméno plivou!!!

Vím, že chtějí moje trápení zkrátit,
ale těma řečma mě dovedou tak akorát trápit.
Už nechci další týdny stezkem trávit
snad pomohlo by jedině, kdyby šel čas vrátit!

...nemožné...
Autor Kariš, 06.06.2007
Přečteno 385x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásný..jako by to psalo moe srdce..něco podobnýho sem zažila..a je to stále :-( Jinak nádherná básnička :-*

06.06.2007 22:10:00 | niky x)

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí