Něco

Něco

Anotace: Dnes pro mne už je jiný svět, v srdci tvůj obraz nosím a duhovou auru

Dnes pro mne už je jiný svět,
v srdci tvůj obraz nosím
a duhovou auru má okolí.
Slyším-li tvá svůvka sladká jako med,
o rtů setkání prosím
a doufám v "NĚCO", ať je to cokoli.

Společně orosená těla,
nebo v srdci zpěvnou harmonii,
cinkání vinných zvonků,
humorné čtení či vlastní poezii.

Dnes už je pro mne jiný svět,
v mysli mé jsi navždy uvězněna
a vědoucí úsměv rozsévám.
Hebce hřejivá tak jako pléd,
když doteky rozechvěna
povznášíš naši mysl výšinám.
Autor Bamap, 07.06.2007
Přečteno 478x
Tipy 2
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí