Matematické kyvadlo

Matematické kyvadlo

Anotace: trocha fyziky... neuškodí...

Nepíchej špendlíkem do srdce,
jenž "po nás" zůstal Ti po ruce.
A netvař se ani jak s žihadlem včela,
která by nejradši na vždycky uletěla.

Nezraňuj bezbranné lidské city -
vždyť důležité jsou ty srdeční kmity,
jenže jejich matematické kyvadlo
se už na stovky kousků rozpadlo...
Autor qpal, 07.06.2007
Přečteno 374x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já fyziku ráda. jen chemii teď ještě chvíli asi nebudu moct... ;o)

07.06.2007 20:12:00 | Ágnes

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí