Jarní probuzení

Jarní probuzení

Anotace: báseň pro mého Miláčka, který je teď kilometry daleko...

Slunéčko nás svými paprsky vítá,
láska kol nás vzduchem lítá.
Dotkne se mne,
a pak tebe,
je to jak hvězdné noční nebe.
Taková krása, radost, štěstíčko,
naše srdce - usměje se maličko.
Velmi šťastno s námi je,
život ve dvou prožije.

Miláček mi chybí moc,
doufá, že už bude noc.
Po té noci krásný den,
snad se splní ten můj sen.
Viděti se s Láskou mou,
život je tak krásnou hrou.
Autor kamich, 09.06.2007
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí